Simone Herrera

Helemaal nieuw bij ons zijn de luxueuze accessoires van Simone Herrera.  We bieden een kleine selectie luxueuze teenslippers en handgemaakte strandtassen aan.  De zolen van de slippers zijn gemaakt van natuurrubber; wat ze slijtvast maakt en de versiering wordt handmatig vastgemaakt. Bij een normaal gebruik overleven de slippers eenvoudig meerdere seizoenen! Kies je favoriet en straal! Kom de verschillende modellen bij ons ontdekken…

chanclas_preview_Beach Bag Estrellita schwarz_508_12 chanclas_preview_Beach Bag Estrellita schwarz_509_7 chanclas_preview_Beach Bag Estrellita schwarz_529_4 chanclas_preview_Beach Bag Estrellita schwarz_530_3 chanclas_preview_Lena_268_2 chanclas_preview_Lena_288_12 chanclas_preview_Verena regenbogen matt _528_7 chanclas_preview_Verena silber matt_527_4