Tijdelijk gesloten tot 20 april!

Zoals jullie allemaal wel weten, zijn wij geen essentiĆ«le winkel en daarom houden wij onze deuren (verplicht) gesloten vanaf 18 maart om mee te helpen het Corona-virus een halt toe te roepen. Sowieso is het aanpassen van een bh verschrikkelijk moeilijk als we de ‘social distancing’ in acht moeten houden. Gezondheid gaat voor!

Momenteel voorzien we om dinsdag 21 april opnieuw de deuren te openen, maar dit zal natuurlijk afhangen van de adviezen van de overheid en experten.

Wel willen we jullie met veel plezier helpen bij kleine en grotere ‘ondergoed’-problemen. Ligt er nog een bestelling van je klaar in de winkel? Nood aan een pyjama of nachtkleed voor het ziekenhuis? Wil je je kleinkind opfleuren met een nieuwe pyjama? Zoek je een geschikt cadeau voor een jarige? … Bel me (052/55 34 29) of schrijf me (info@laho.be) en we zoeken naar een geschikte oplossing. Afhalen in de winkel kan niet, maar wij leveren graag aan huis!

Veel liefs, tot gauw en vooral … hou jullie gezond!