Tijdens de lockdown: leveren aan huis of afhaal mogelijk!

Liefste klanten,

Sinds maandag 2 november is de tweede lockdown een feit en zijn we verplicht gesloten, waarschijnlijk tot 13 december. Hopelijk kunnen we hiermee Covid19 bedwingen en zien we mekaar snel terug in de winkel.

Natuurlijk blijven we niet bij de pakken zitten. De winkel ligt vol warme pyjama’s, comfortabele setjes, leuke kadootjes, … die we graag met jullie willen delen.

Volg ons via Facebook of  Instagram en ontdek onze collecties. Vragen of bestellingen kunnen via telefoon (052 55 34 29), mail of Messenger. We contacteren je zo snel mogelijk. We organiseren wekelijks ophaalmomenten aan de winkel (on-line te boeken) of leveren aan huis, om jullie zo goed en snel mogelijk verder te helpen.

Interesse in Marie Jo, L’Aventure, Prima Donna of Prima Donna Twist? Als je weet wat je wil, kan je altijd via onze persoonlijke link rechtstreeks bij hen bestellen.

BEDANKT voor jullie steun en vertrouwen!

Tot gauw,

 

Gwenda